top of page

L E E F S T I J L   V E R A N D E R I N G

Anti-Snack / Afslank & Lifestyle / Virtuele Maagband

bikiniproof

H O E  V E R L O O P T   H E T   T R A J E C T ?

K E N N I S M A K I N G S G E S P R E K  /

I N T A K E

Na het kennismakingsgesprek in de praktijk volgt het intakegesprek. De intake is de 1e sessie van het gekozen pakket waarbij je tevens de eerste ervaring van in trance gaan ervaart.

Tijdens dit intakegesprek wordt het eetpatroon, eetgewoonten, je leefstijl en eventueel hieraan gekoppelde belemmerende emoties besproken.

 

Het bekende "emo-eter-gedrag".

Oorzaken van emotioneel eetgedrag kunnen zijn: Angst, verdriet, laag zelfbeeld, weinig of geen eigenliefde, weinig of geen zelfrespect, zich niet gewaardeerd voelen, of verveling.

Bij emotionele eters wordt eerst naar de oorzaak van het eetgedrag gezocht. De emotionele honger zit namelijk niet in de maag, maar in de ontevreden emotie, die enkel zorgt voor tijdelijke blijheid en verzadiging.

H Y P N O S E

Om gewichtsverlies te bereiken worden er op een volledig veilige manier onder hypnose suggesties voor een ander positief eet- en aangepast leefstijlpatroon gegeven.

Bij het Anti-Snack pakket ligt de nadruk op het snack- en snoepgedrag en hoe je lichaam deze ongezonde keuzes niet nodig heeft. (2 Sessies.)

Geschikt voor personen die 3-5 kilo willen afvallen.

Het Afslank & Lifestyle pakket geeft duidelijk inzicht in de huidige leefstijl en hoe betere keuzes in je leefstijl te maken. (4 Sessies.)

Geschikt voor personen die 5-15 kilo willen afvallen.

Bij het virtuele maagband pakket wordt naar alle aspecten gekeken. (5 sessies.)

Het plaatsen van een virtuele maagband werkt hetzelfde als een operatief geplaatste maagband echter zonder de risico's van een operatie, een narcose en complicaties. Geen herstelperiode en geen littekens.

Het geloof dat de maagband je maaginhoud verkleind, zorgt ervoor dat je je eerder verzadigd voelt.

Op een natuurlijke wijze raak je je ongewenste kilo's kwijt. De centimeters in taille omvang worden minder, en je past weer in een maatje kleiner.

De nieuwe geaccepteerde leefstijlaanpassing zorgt voor het blijvende gewenste resultaat.

Geschikt voor personen die 15+ kilo willen afvallen.

Om je leefstijl te veranderen

Verander je eerst je gedachten

E L K   P O N D J E   G A A T   D O O R   H E T   M O N D J E

Afvallen door het plaatsen van een virtuele maagband?

Ja, het is echt mogelijk, en sterker nog, zonder jojo effect en zonder zwaar dieet. Er wordt namelijk gewerkt aan een blijvende leefstijlverandering.

Behalve dat overgewicht slecht voor je gezondheid is, denk aan diabetes, kanker, verhoogd cholesterol (hart- en vaatziekten),

wordt ook je energielevel en levenslust gesloopt.

Door plaatsing van een virtuele maagband verlies je met behulp van hypnose de ongewenste kilo's tot het gewenste streefgewicht is bereikt.

Het succesvolle resultaat zorgt voor een blijvende veranderde leefstijl waardoor je je het streefgewicht behoudt.

Je zult je energieker en lekkerder in je vel voelen.

Bovendien voel je je weer meer zelfverzekerd en gelukkiger.

 >> Geschikt voor personen die meer dan 15 kg willen afvallen.

blm watermeloen.jpg
blm vm water.jpg
blm vm food.jpg
blm jp.jpg

Ben je 100% toegewijd en enthousiast om de verandering aan te gaan?

Maak dan meteen een afspraak om gelijk te starten met jouw leefstijlverandering.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op en maak een afspraak voor een gratis  en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik vertel je graag meer over hoe jij jouw gewenste gewicht gaat behalen.

N.b. Alvorens gestart wordt, is het belangrijk de huidige BMI te weten. Hierop wordt het besluit genomen of het veilig is om het behandelplan te starten.

B E H A N D E L P R O G R A M M A

Indien er sprake is van diep gewortelde belemmerende emoties, worden deze in één of meerdere hypnose / regressiesessies apart voorafgaand aan de maagband plaatsing behandeld.

De behandelperiode wordt dan enkele weken verlengd. (Let op: Deze extra sessies worden additioneel gefactureerd.)

Gedurende het traject van het Afslank-Lifestyle pakket wordt deze ondersteund met een voor jou persoonlijk ingesproken audio. Bij het Virtuele Maagband pakket, wordt de behandeling ondersteund door 2 voor jou persoonlijk ingesproken audio's om je onderbewuste tussentijds te versterken in je nieuwe eetgewoonten, eetgedrag en leefstijl.

Elk verkeerd en teveel pondje gaat door het mondje, behoort vanaf nu tot het verleden.

Gebleken is dat met slechts enkele kleine aanpassingen in je eetpatroon, gemiddeld 1 kilo per week op gezonde wijze wordt verloren.

bottom of page