top of page

R E C E N S I E S  over  B L O O M

Wat vinden cliënten van  B L O O M   Y O U R   M I N D ?

Lees hieronder enkele recensies:

EMDR

Het ging bij mij om een onverklaarbare angstemotie. Angst om bepaalde dingen te "zien". De sessie was op de eerste plaats heel rustgevend, aparte ervaring om te voelen hoe de angst langzaam wegebt na bepaalde handelingen (met de ogen de vingers van de therapeut volgen). Nooit gedacht dat zoiets je kan helpen!

Ik kan het haast niet geloven dat je door bepaalde handelingen en rust, je angst kunt kwijtraken. MAAR HET IS ME GELUKT!

De uitleg vooraf was duidelijk. Linda is echt een heel rustgevend persoon, zo zen... positief en professioneel.

Mevr. S.S. W-V - Roermond

Hypnose Coaching

Door dingen in mijn verleden liep ik steeds tegen dezelfde problemen op. Linda heeft me geholpen deze een plekje te geven en inzicht gegeven in wie ik ben. Ze luistert goed en oordeelt niet. Ik voelde me snel op mijn gemak bij haar en kon makkelijk ontspannen. Nogmaals dank Linda!

Mevr. G.

RRR - Relax, Release & Renew Bloom sessie

Vandaag een super rrr sessie gehad helemaal ontspannen was ik super bedankt linda met je magische handen ik ben nog aan het nagenieten 😘

A. Jeurissen

RRR - Relax, Release & Renew Bloom sessie

Gisteren een behandeling bij Linda Valois gehad. Wauw wat was dat super fijn. Dit kan ik iedereen aanraden. Ik voel me vandaag nog steeds goed, rustig en ontspannen. Wat een vakvrouw. Linda bedankt dat je zelfs na een jaar mijn gewonnen behandeling nog wilde geven, je bent een toppertje. Liefs Es 😍😍

E. Glavimans

RRR - Relax, Release & Renew Bloom sessie

Gisteren mijn prijs gaan ondergaan bij Linda Valois Een Acces Bar winaktie Bloomsessie .... ik moet zeggen t heeft mij heel goed gedaan. Je eigen stilte accepteren en loslaten.... een ieder die mij kent weet dat loslaten niet mijn ding is🤭😉🙄 nou ik kan je zeggen ...ik voelde me zo relaxt bij Linda dat ik heb losgelaten en het heeft me goed gedaan. 🙏🙏❤dankjewel lieve Linda voor deze behandeling. T Was hard nodig 🙏 een echte aanrader🙏🙏🙏👌👌👌BLOOM YOUR MIND Coaching Hypnotherapie Regressietherapie

P. Bollen

Regressie- / Hypnotherapie / Personal Coaching

Ik kwam in een negatieve spiraal terecht door teveel over mijn grenzen heen te gaan zowel mentaal als fysiek en zocht iets om weer tot mezelf te komen.

Linda kwam toevallig op mijn pad. Ik was geïnteresseerd in wat zij deed en heb eerst een kennismakingsgesprek met haar gehad. Ik had meteen een goed gevoel bij haar als persoon en de soort therapie(ën) die zij geeft.

Tijdens de sessie nam ze alle tijd voor me, ik had niet het gevoel dat ik me moest haasten. Ze luisterde heel goed en rustig en kon "mijn verhaal" heel goed verwoorden.

Zowel de hypnotherapie- als de regressiesessies, ondervond ik als een bijzondere ervaring. Het is niks engs of wazigs. Je weet wat je doet en zegt.

Het kostte wel wat inspanning, het ging niet vanzelf, maar ik had er vrijwel direct baat bij. Hoe moe ik ook was voor de sessie, ik voelde me daarna meteen meer ontspannen en merkte dat ik de lichamelijke klachten beter aankon. Tevens een pijnverminderingssessie ondergaan, die ik als zeer prettig heb ervaren en zelf kan gebruiken tijdens de mindere dagen.

Ik kan iedereen Linda aanbevelen. Ze straalt een bepaalde rust uit waardoor je je direct bij haar prettig voelt, kan goed overbrengen wat de bedoeling is, niks is fout wat je zegt, ze geeft je goede tips, stelt je op je gemak en begeleid je goed door de sessies heen.

Ze heeft mij door een moeilijke periode heen geholpen, geleerd te mediteren om me beter te ontspannen en diverse oefeningen meegegeven om mezelf niet weer terug te laten vallen. Hierdoor ben ik meer met mezelf in verbinding komen te staan.

Voor dit alles ben ik Linda heel erg dankbaar. Ik wens haar héél véél mooie jaren toe, waarbij ze veel mensen kan helpen zoals ze dat bij mij heeft gedaan!

I. Pluijm

Regressie- / Hypnotherapie

Doordat ik vast zat in mijn leven en emotionele blokkades had opgebouwd was ik erg depressief, en had veel last van negatieve gedachtes. Ik vond het leven zwaar. Ik ben bij Linda terecht gekomen en heb een 3-tal regressie/hypnose therapie sessies gehad.

Doordat Linda rust uitstraalt voel je je direct op je gemak. De combinatie regressie/hypnose/meditatie met inzichten en mooie adviezen van Linda hebben ervoor gezorgd dat ik er weer bovenop gekomen ben en ik me weer verlicht voel! Absoluut een aanrader!

Thanks Linda.

W. Vincent


 

Workshop NLP-dames

Het was een bijzondere dag met nieuwe inzichten, ruimte voor verdriet, plezier en liefde. Aanrader!

M. Olberts

Was echt genieten deze dag. Nieuwe inzichten en lekker relaxt 😍

J. de Bock van Bavel

Voor herhaling vatbaar!!! Op en top genieten!!!

I. van Abel

Workshop Mandala - Meditatief ontspannend:

Dankjewel Linda voor de fijne en professionele workshop. Tot over een paar weken!

I. Huybregts

Workshop Mandala - Meditatief ontspannend:

Afgelopen woensdag 4 april heb ik meegedaan aan een chakrasessie, het voelde heerlijk. Ik voelde de stress uit mijn lichaam wegvloeien, wilde niet dat het zou eindigen. Na afloop voelde ik mij heerlijk ontspannen. Kan het iedereen aanraden!
Na de sessie kwam het kleuren van een mandala tekening en zelfs dat is heel erg ontspannend. En een hoop gezelligheid tijdens het kleuren met een leuk groepje mensen. ZEKER DE MOEITE WAARD!!!

S. Welters

Hypnotherapie:

Ik heb de eerste sessie als spannend en tegelijkertijd ontspannen ervaren. In deze sessie duurde het even voordat ik helemaal tot rust kwam met de ademhaling, dat kwam volgens mij door mijn enthousiasme. Vond de sessie aangenaam en voelde me op m’n gemak. Ook door de gegeven uitleg. Eigenlijk gedacht dat je totaal niet meer zou weten wat je gezegd zou hebben. Dat bleek niet het geval. Denk echt dat veel mensen met problemen baat bij een hypno behandeling zouden hebben.
Ik heb door een bepaalde oefening geleerd om ontspanning en rust te voelen en op te roepen op andere momenten als ik het nodig heb. Ik raad Linda zeker aan en wens haar veel succes in de toekomst.
Juliette S. - Herten

Workshop Future Flashback:

Ik heb, na lange tijd, weer eens een ontspannend avondje voor mezelf gehad. Ik ben weer aan het opkrabbelen van een burn-out en vond het dus best spannend om andere mensen tegen te komen. Maar het was super! Het heeft mij geholpen: Weer eens met andere mensen praten die ik niet ken en m.b.v. een moodboard naar voren kijken waar ik wil staan over een paar jaar. Het was een mooie en oprechte avond. Iedereen met haar eigen verhaal, maar iedereen was oprecht geïnteresseerd in de ander. En dat allemaal door de geweldige begeleiding van Linda!! Dank daar voor.

Graag wil ik de volgende stap zetten voor een ontspanningshypnose of regressietherapie.

D.N. - Sittard

Ontspanningshypnose:

‘Dat is niets voor mij, te zweverig’ dacht ik, maar was positief en aangenaam verrast.

Vond het een beetje eng, dacht dat je dingen ging zeggen / doen die je misschien helemaal niet wilde en dat je de algehele controle zou verliezen, vandaar ook dat ik het een beetje eng vond.
Heb een heel ander beeld gekregen, mij is nu duidelijk dat je met wat oefening een volledige staat van ontspanning kunt bereiken, en dat ontspanning centraal staat binnen hypnose.
Ik betrapte mezelf op de ongelooflijke ontspanning en had geen notie van de tijd.

Ik zie uit naar de volgende behandeling waar regressietherapie toegepast gaat worden om dieper op bepaalde gevoelens in te kunnen gaan en aan m’n issues te werken.
Heb Linda als warm en professioneel ervaren, m.a.w. zeer positief.
Gitta K. - Heerlen

Coaching i.c.m. regressie- / hypnotherapie:
In het begin een beetje afwachtend van wat gaat er dadelijk met mij gebeuren, daarna wel een heerlijk gevoel, en ontspannen waarbij ik zelfs een aantal gelukstraantjes moest wegpinken.
Nu denk ik dat het wel degelijk helpt je gedachten te verlossen van bepaalde dingen waar je mee worstelt. Heb na 2 behandelingen nu inzicht gekregen en heb nu al een hele poos geen last meer van de negatieve gedachte en drang waarmee ik worstelde. De praktijkruimte vond ik prettig, een ontspannen sfeer. Linda straalt een fijne rust uit waardoor ik ook rustig word. De ademhalingstechnieken die Linda me geleerd heeft, gebruik ik nog steeds om mezelf te kunnen beheersen.
Ik ben ervan overtuigd dat het helpt en raad Bloom Your Mind zeker aan.
Shirley W. - Uithoorn

Coaching i.c.m. regressie- / hypnotherapie:

'Ik wilde even zeggen dat ik me 20 kg lichter voel... maar wel flinke koppijn vandaag gehad...

Verheug me op onze volgende afspraak...'

Lfs Pascalle :)

Coaching i.c.m. regressie- / hypnotherapie:

Inhoudelijk wil ik er liever niet op ingaan behalve dat ik er echt veel aan heb gehad.

Heb 2 sessies ervaren en ik zal zeker iedereen die mij naar mijn ervaringen vraagt doorverwijzen naar Linda - Bloom.

M. - Maaseik (België)

bottom of page