top of page

O V E R  ( M i s s )  B L O O M 

IMG_0603.jpg
linda kader.jpg

 

Ik neem je graag mee naar de wereld

van je onderbewustzijn.

Een wereld die je wellicht nog niet zodanig hebt bezocht

om te ontdekken wat er allemaal in mogelijk is.

Ben graag je persoonlijke gids

en zal je op een veilige, vertrouwde en uiteraard discrete

manier begeleiden in je reis naar nieuwe inzichten

en een stuk verlichting.

B L O O M   A B O U T . . .

Van harte welkom in mijn Praktijk Bloom Your Mind. Praktijk voor Mindmatters. Hypnotherapie, Personal Coaching en ondersteunende therapie vormen.

Als professioneel psychosociaal hypnotherapeut, personal coach, EMDR therapeut en bovenal als mensenmens  begeleid ik je graag op je pad naar verandering, verlichting, rust, begrip en inzichten van je denk- en gedragspatronen.
Er zal echter eerst iets in de basis moeten veranderen...
 
Ik ben ervan overtuigd dat pleisters plakken geen zin heeft en ga dus samen met jou op zoek naar de oorzaak van je conflict.
We gaan samenwerken aan jouw thema en zoeken op veilige wijze de confrontatie, het gevoel en de (eventuele) weerstand op.
Deze verandering van denk- & gedragspatronen bereiken  we door middel van o.a. diverse hypnotische technieken.

Ik begeleid je op een holistische en eclectische werkwijze met op-maat gemaakte hypno-therapeutische behandelingen om de verandering in jezelf te maken. Met als resultaat dat je weinig en zelfs geen last meer ervaart van je belemmerende of blokkerende thema.

Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik ben er om jou verder te helpen in je proces om aan jezelf te werken.

Linda

bottom of page